Najlepszy Polski serwer Multi The Auto
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Twój pasek PASEK
Pasek osoby Oskarżonej Pasek
Nick: .norbi
Serial:123AA22VV
Data zdarzenia+ godzina w przybliżeniu: Nie wiem
Krótki opis sytuacji: Moderator ValeriN nie pomaga, ma range tylko dla Fixów i lanszenia się.
Coś od siebie: Moderator Valerin nie pomaga na serwerze, nie sprawdza raportów. Ma w dupie to jeżeli ktoś potrzebuje pomocy moderatora, jeszcze jak byłem administratorem widziałem jego zachowanie. Prosił bym o sprawdzenie logów i rozmowę z Moderatorem, aby się ogarnął z rozpoczął pilnować porządku, i sprawdzać raporty
Proponowana kara: Zostawię to Administracji RCON
Hmm. Sprawdzę to dogłębnie i wypowiem się na temat tej Skargi w przeciągu 5 dni, do tego czasu mam nadzieje że oskarżony weźmie się do Pracy, w przeciwnym wypadku może zostać pozbawiony rangi
Sprawdziłem dokładnie logi, moderator nie spełnia swych obowiązków, nawet po tym jak sprawdził te Skargę. @ValeriN daje ci trzy dni na poprawę, jeżeli się nie poprawisz zostaną wyciągnięte z tego konsekwęncie.Na razie tematu nie zamykam.
Moderator się poprawił, a więc myślę że temat można zamknąć, ale czekamy na wypowiedź @WkT
Moderator się poprawił, to fakt. Ale na razie nie zamierzam zamknąć tej Sprawy. Poczekamy jeszcze z 3 dni.
Wiadomość dodana po 47 s:
Moderator obiecał że już się poprawi, a więc skargę zamykam.
Strony: 1
Wątek zamknięty